www.stoklasa.pl
Pasmanteria Stoklasa - hurtownia
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.pl

Baza styropianowa do tortu Ø10 cm

Kod towaru: 750376
Baza styropianowa do tortu Ø10 cm
Baza styropianowa do tortu Ø10 cm
Baza styropianowa do tortu Ø10 cm
Baza styropianowa do tortu Ø10 cm
Średnica :
Proszę wybrać opcję:
biały
Wybierz opakowanie po:
Opakowanie:
1 szt.
Magazyn 525 opakowanie + kolejne 0 do 5 dni
3,- PLN / szt. 3,- PLN
4 szt.
Magazyn 131 opakowanie + kolejne 0 do 5 dni
Tworzone z mniejszych opakowań
1,95 PLN / szt. 7,80 PLN
12 szt.
Magazyn 43 opakowanie + kolejne 0 do 5 dni
Tworzone z mniejszych opakowań
1,37 PLN / szt. 16,44 PLN
1 szt.
3,- PLN / szt.
3,- PLN
4 szt.
1,95 PLN / szt.
7,80 PLN
12 szt.
1,37 PLN / szt.
16,44 PLN

Cena z VAT
3,- PLN

Wprowadź poprawną ilość
DODAĆ DO KOSZYKA
Ustaw monitorowanie dyspozycji
Połączyć

Opis towaru

Polistyrenowy okrągły korpus przypominający tort jest świetnym pomocnikiem do tworzenia makiety słodkiego deseru.
Styropianowych półproduktów użyjesz do tworzenia różnorodnych dekoracji. Na korpus można nakleić lub przymocować tkaninę, koraliki, brokat, organzę itd. Fantazja nie ma granic.

Jest to półprodukt przeznaczony do aranżacji i dalszego tworzenia.

  • Średnica: 10 cm
  • Wysokość: 5 cm
Skład
polistyren
Techniki
nabijanie, patchwork, decoupage, aranżacje na imprezy i uroczystości
Importer
Stoklasa textilní galanterie s.r.o.
Průmyslová 934/13, 747 23 Bolatice, CZ
www.stoklasa.pl, eshop@stoklasa.pl

Inspiracje

Podobny towar

Zawieszki haczyki wkręcane do produktów styropianowych 1x3 cm

Zakup hurtowy

biały
Wprowadź poprawną ilość
Cena z VAT
0,- PLN
DODAĆ DO KOSZYKA

Napisz pytanie

 

Ostatnio oglądane towary

Broszka / klamra / klips do chusty
Czapka damska / dziewczęca zimowa z pomponami Emi Ross
Pasek / łańcuszek z zawieszką
Foremki guzików do obciągania materiałem rozmiar 26"

Polecane właśnie dla Ciebie

Loading...
karty karty karty PayU Google Pay, Apple Pay
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2025.